ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ГАРМОНІК ТЯГОВОГО СТРУМУ ЕЛЕКТРОВОЗУ НА РОБОТУ РЕЙКОВИХ КІЛ - СЕРДЮК, ТЕТЯНА МИКОЛАЇВНА (Електромагнітна сумісність та безпека на залізничному транспорті, 2011)
У роботі виконано дослідження електромагнітного впливу зворотного тягового струму на роботу кодових рейкових кіл малодіяльних залізничних дільниць