ТЕХНОГЕННА НЕБЕЗПЕКА ТЕРИТОРІЙ ТА АКВАТОРІЙ УКРАЇНИ: МОЖЛИВІСТЬ ВИНИКНЕННЯ МАСШТАБНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ КАТАСТРОФИ - СЕРДЮК, СВІТЛАНА МИКОЛАЇВНА (Електромагнітна сумісність та безпека на залізничному транспорті, 2011)
Розглянута можливість возгаряння (вибуху) твердого ракетного топлива МБР РС-22 та можливі негативні наслідки для населення України. Підкреслена необхідність усвідомити значимість і важливість даної проблеми та прийняти всі необхідні заходи для виконання Державної “Програми утилізації ТРП МБР РС-22”