КОНТРОЛЬ ТА ДІАГНОСТУВАННЯ СТРІЛОЧНИХ ПЕРЕВОДІВ ПО ЧАСОВІЙ ЗАЛЕЖНОСТІ СТРУМУ ПЕРЕВОДУ СТРІЛКИ БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ СТРІЛОЧНОГО ПЕРЕВОДУ З ЕКСПЛУАТАЦІЇ - МАЛОВІЧКО, ВОЛОДИМИР ВОЛОДИМИРОВИЧ; ГАВРИЛЮК, ВОЛОДИМИР ІЛЛІЧ; РИБАЛКА, РОМАН ВОЛОДИМИРОВИЧ (Електромагнітна сумісність та безпека на залізничному транспорті, 2014)
В роботі запропоновано можливість виявлення відмов стрілочних переводів по відповідних ознаках в кривій споживання струму двигуном в умовах експлуатації на залізничних станціях без перерви в роботі стрілок.