МЕТОДИ РОЗРАХУНКУ ІМПЕДАНСУ ЛІНІЙ ЕЛЕКТРИФІКОВАНИХ ЗАЛІЗНИЦЬ - ЗАВГОРОДНІЙ, ОЛЕКСАНДР ВОЛОДИМИРОВИЧ; ГАВРИЛЮК, ВОЛОДИМИР ИЛЛІЧ (Електромагнітна сумісність та безпека на залізничному транспорті, 2014)
Проведено порівнювальний аналіз результатів розрахунків імпедансу рейкових ліній і контактного проводу в діапазоні частот до 105 Гц.